<The> Importance of Customer Awareness of Selected Management Systems - Karkalíková, Marta
Dôležitosť informovanosti zákazníkov o vybraných manažérskych systémoch (osobitne systémov riadenia kvality, environmentálych manažérskych systémov, systémov bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci). Výskum bol realizovaný vo viacerých slovenských mestách prostredníctvo dotazníkov. Výsledky výskumu. Integrácia manažérskych systémov.