Skvelý plat, vyššie pracovné nároky - Tvardzík, Jozef
Otvorenie rakúskeho pracovného trhu pred piatimi rokmi aj pre Slovákov. Zdravotníctvo, stavebníctvo a služby - odvetvia, kde sa Slováci najčastejšie zamestnávajú. Dobrý plat, vysoké náklady. Tichá diskriminácia. Riziková čierna práca. Vysoké pokuty.