Žiaci by mali vidieť povolania na vlastné oči - Nejedlý, Tomáš
Duálne vzdelávanie na Slovensku a v Rakúsku. Porovnanie dvoch systémov. Odlišná cesta. Rozdiely v odmenách. Zapracovanie ďalších prvkov duálneho vzdelávania.