V zdravotníctve sa bude upratovať - Hunková, Mária
Potreba reorganizácie v rezorte zdravotníctva. Miliónové plytvanie. Šetrenie v oblasti liekovej politiky, v štátnych nemocniciach, v spoločných vyšetrovacích a liečebných zložkách.