Idiolekt Putina ako zdroj precedentných výrazov súčasného ruského politického diskurzu - Dulebová, Irina
Diskurzívne jazykové praktiky jednotlivých aktérov politiky, ktoré sú priamo namierené na nadobudnutie alebo realizáciu moci, pričom pri realizácii politickej komunikácie vystupujú do popredia nielen politické názory a ideológia presadzovaná konkrétnym politikom, ale aj jeho osobnostný potenciál, schopnosti a charizma.