Lingvistické aspektry defektného rečového prejavu slovenských politických rečníkov - Štubňa, Pavol
Oblasť hovoreného prejavu v rámci daného jazykového spoločenstva a odchýlky od kodifikovanej normy, vnímané ako kultúrny nedostatok. Lingvistické a rétorické aspekty rečového prejavu Slovákov vo všetkých sférach verejného života.