Nový koncept budúcej výroby - Gregor, Milan
História a nové koncepty produkčných systémov. Nové formy organizácie a riadenia výroby. Variantnosť kustomizovaných výrobkov a existujúce produkčné systémy. Pozícia ľudí v budúcej výrobe. Slovensko a továrne budúcnosti.