Zážitkovým vzdelávaním k lepšej tímovej spolupráci a komunikácii - Žeravíková, Iveta
Budovanie zručnosti zamestnancov v oblastiach soft skills, akými sú napríklad riešenie konfliktov, rozhodovanie, komunikácia, spolupráca či zvládanie stresu. Metodika zvýšenia účinnosti prípravy a rozvoja zamestnancov. Dôvody a výhody zážitkového vzdelávania.