Implementácia integrovaného manažérskeho systému v automobilovom priemysle - Kubík, Peter, 1978-
Integrované manažérske systémy v automobilovom priemysle. Integrovaný manažérsky systém ako výhodný spôsob k vytvoreniu systému riadenia, ktorý zohľadňuje nielen kvalitu procesu, výrobkov a služieb, ale aj prístup k životnému prostrediu a bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci. Systém manažérstva kvality v automobilovom priemysle. Systém environmentálneho manažérstva. Systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.