Inovatívne prístupy aplikácie dynamických modelov kvality v manažmente dopravných služieb - Nedeliaková, Eva
Problematika aplikácie dynamických modelov kvality v manažmente dopravných služieb. Trvalo udržateľný rozvoj, bezpečnosť prepravy, optimalizácia dopravných a prepravných procesov v Európskej únii a normy pre riadenie kvality v oblasti dopravy.