Proč se zabývat kvalitou vysokoškolského vzdělávání? - Šmejkalová, Julie
Multidimenzionálny koncept kvality pomocou historického exkurzu na základe tvorby normatívnych dokumentov a ďalších nástrojov demonštrovaných na príkladoch v Evrópskom priestore. Prehľad vývoja regulátorov v oblasti konceptu kvality vysokoškolského vzdelávania.