Formation of the theoretical framework for the comparative analysis of post-socialist countries - Cihelková, Eva
Formovanie teoretickej koncepcie pre komparatívnu analýzu post-socialistických krajín. Prehľad autorov a druhov kapitalizmu a ich modelov ekonomických systémov. Prístup k definovaniu modelov ekonomických systémov v post-socialistických krajinách. Autori typológie modelov ekonomických systémov v post-socialistických krajinách. Druhy kapitalizmu a možnosť ich využitia pre komparatívnu analýzu ekonomických systémov post-socialistických krajín.