Informačná asymetria v mikroekonomickej teórii - Lukáč, Jakub, 1992-
Informačná asymetria v mikroekonomickej teórii. Informačná asymetria a zlyhanie trhu. Informačná asymetria na trhu práce. Informačná asymetria na trhu produktov. Špecifické problémy informačnej asymetrie. Vládne opatrenia zamerané na elimináciu informačnej asymetrie.