Changes in population potential on urban areas in Poland - Musiał-Malago’, Monika
Demografický potenciál a jeho štruktúra je dôležitým faktorom sociálno-ekonomického rozvoja krajín a miest. Ekonomická transformácia v Poľsku na konci 20. storočia a jej plyv na rast populácie a zmeny v štruktúre veku populácie. Analýza zmien v období rokov 2000 až 2014.