Metodická podpora rozvoja inovatívnosti podnikania - Majtán, Miroslav
Význam inovatívnosti vo vzťahu k internacionalizácii podnikania. Znaky inovatívneho podniku. Slovenské univerzity ako lídri v oblasti technických a prírodných vied. Hlavné výhody Slovenska ako možnej destinácie pre inovačné aktivity. Niektoré negatíva inovačného potenciálu SR. Metodiky hodnotenia inovatívnosti podnikania. Návrh metodiky ako nástroja na podporu internacionalizácie podnikania. Zapojenie malých a stredných podnikov do medzinárodnej siete spolupráce (klastrov).