Pôsobenie a činnosť Medzinárodnej investičnej banky a Medzinárodnej banky pre hospodársku spoluprácu - Milošovičová, Petra
V systéme medzinárodných finančných organizácií patrí popredné miesto Skupine Svetovej banky. Avšak nezanedbateľné miesto patrí aj Medzinárodnej investičnej banke a Medzinárodnej banke pre hospodársku spoluprácu, ktorých je Slovenská republika členským štátom. Analýza postavenia uvedených bánk a členstvo Slovenskej republiky v týchto medzinárodných organizáciách. Rozšírenie geografickej prítomnosti Medzinárodnej investičnej banky na Slovensku.