Zákazníci ako indikátor úspešnosti startupu - Matušková, Ráchel, 1990-
Úspešné a zanikajúce start-upy. Cieľoví zákazníci a trhový potenciál ako faktor úspechu v skúmaných start-upoch: Aerobtec, Amena, LIFARS, Villo.in, Bookio, Hotelio, Creedoo, Dreamosh, Videoobhliadky.