Vybrané problémy sociálnych inovácií, intelektuálneho kapitálu a duševného vlastníctva v podnikaní - Matušovič, Martin
Súčasný stav poznania teórie, praxe a skúmania intelektuálneho kapitálu. Charakteristika intelektuálneho kapitálu podľa vybraných autorov. Teória, prax a skúmanie duševného vlastníctva. Duševné vlastníctvo ako významné strategické aktívum podniku. Kreatívny potenciál fyzickej osoby. Súčasný stav poznania teórie, praxe a skúmania sociálnych inovácií.