Corporate social responsibility in Slovak small and medium sized enterprises - Pružinský, Michal, 1952-
Pohľad na spoločensky zodpovedné podnikanie malých a stredných podnikov. Vývoj spoločensky zodpovedného podnikania a jeho koncepty. Aktivity spoločensky zodpovedných spoločností vo svete a na Slovensku. Motivácia pre implementáciu CSR.