Princípy a princípmi chránené hodnoty občianského práva v 21. storočí - náčrt formalizovanej metodológie - Števček, Marek
Charakteristika a vymedzenie pojmov občianske právo a princípy občianského práva. Metodológia princípov občianského práva v 21. storočí.