Cezhraničné fúzie a akvizície ako metóda expanzie - Polednáková, Anna, 1957-
Faktory ovplyvňujúce cezhraničné fúzie a akvizície. Alternatívne zahraničné strategické expanzie. Súčasné trendy v cezhraničných akvizíciách. Globálny trh a väčší rastový potenciál pre spoločnosti. Rozhodovací proces zahraničných akvizícií. Post – akvizičná integrácia.