Extrémistická scéna v Slovenskej republike a súčasné trendy - Kurilovská, Lucia
Internet ako propagačná metóda extrémistickej scény v Slovenskej republike. Verbálny prejav ako propagačná metóda extrémistickej scény v Slovenskej republike. Grafický prejav a masovokomunikačné prostriedky ako propagačné metódy extrémistickej scény v Slovenskej republike. Súčasné trendy extrémizmu v Slovenskej republike. Anarchistické skupiny v Slovenskej republike a ich aktivity. Stratégia vlády SR v boji proti extrémizmu.