When credit matters – possible room for ECB's success in quantitative easing from selected EA members' point of view - Kotlebová, Jana, 1969-
Účinky nekonvenčných opatrení ECB na domácu ekonomiku. Štandardná politika úrokových sadzieb ECB a model inovácie. Kvantitatívne uvoľňovanie menovej bázy národných centrálnych bánk.