Why men and women behave differently when investing - Pilch, Ctibor, 1957-
Psychológia investorov a ich racionálne a neracionálne správanie. Rozdiely medzi ženami a mužmi pri investovaní. Rozhodovanie za podmienok rizika a neistoty.