Riadenie výkonnosti ako súčasť udržateľného rozvoja podnikov - Posoldová, Iveta
Téma výkonnosti a produktivity ústrednou témou v riadení ľudských zdrojov. Stratégia riadenia ľudských zdrojov. Pracovný výkon ako kombinácia troch faktorov: motivácia, schopnosť a pracovno-organizačné podmienky. Riadenie výkonnosti.