P ako patálie s procesným prístupom - Trabalková, Alena
Vymedzenie pojmu procesné riadenie. Systém procesného prístupu. Hlavná mapa kategórií a skupín procesov. Prechod procesného prístupu na procesný manažment. Trendy procesného riadenia.