Vhodnost, přiměřenost, účinnost a efektivnost systému managementu kvality - jejich vnímání a posuzování - Nenadál, Jaroslav
Vymedzenie základných pojmov efektívnosť, účinnosť a výkonnosť. Vnímanie týchto pojmov v českých priemyselných podnikoch.