Využitie open source systému Maxima pri analýze Markovových reťazcov - Fecenko, Jozef
Možnosti využitia open source systému Maxima pri analýze Markovových reťazcov. Všeobecná metóda takýchto vyjadrení s využitím teórie diferenčných rovníc s výpočtovou podporou open source systému Maxima.