Startup ako moderný podnikateľský fenomén - Slávik, Štefan, 1955-
Užitočnosť startupov v ich potenciálne vysokom príspevku k hospodárskemu rastu. Vlastnosti a charakteristika startupov. Zlyhávanie startupov a jeho príčiny. Podnikateľský model startupu. Financovanie startupu. Investície od investorov s rizikovým kapitálom. Startupový ekosystém. Piliere podnikateľského ekosystému. Startupová scéna na Slovensku.