Využitie lineárnych regresných modelov v neživotnom poistení s podporou jazyka R - Páleš, Michal, 1984-
Zovšeobecnené lineárne modely (GLM). základy prechodu lineárnych regresných modelov ku GLM. Aktuárstvo a problematika regresnej analýzy na predmete Štatistika a Regresná a korelačná analýza.