Modelovanie výnosových kriviek - Pinda, Ľudovít, 1958-
Metódy modelovania výnosových kriviek. Model Nelsonov – Siedlerov a všeobecnejší Svenssonov model výnosových kriviek. Uvedené metódy používa k zostrojeniu výnosových kriviek Európska centrálna banka.