Efektívnosť wellness hotelov - Marčeková, Radka
Vývoj wellness hotelov na Slovensku (2011-2015). Efektívnosť vybraných wellness hotelov v SR s využitím analýzy dátových obalov (DEA) a pomerových ukazovateľov. Porovnanie výsledkov obidvoch metód a určenie najefektívnejších a najmenej efektívnych wellness hotelov.