Predávame klientom efektívne riešenia - Šeminský, Ján
Inovácie a efektívne riešenia v oblasti starostlivosti o predajné miesta - Amosing (vyššia forma merchanidisingu). Služba PRA (Plný Regál Amosing), ktorej podstata spočíva v trvalom zabezpečení prítomnosti všetkých produktov klienta na regáloch a ostatných predajných miestach. Skúsenosti agentúry Amossoreta na Slovensku.