Ako vyhovieť klientovi a nezblázniť sa? - Pavlík, Emil
S logistikou súvisí aj dynamické plánovanie objednávok. Keď obchodník vyjde v ústrety zákazníkovi a rozhodne o neplánovanej objednávke, rozvráti internú logistiku. Preplánovanie zákaziek v informačnom systéme a jeho problémy.