Školské exkurzie ako produkt cieľových miest cestovného ruchu - Kvasnová, Diana
Vplyv školských exkurzií na vytváranie pozitívneho imidžu, podpora opätovnej návštevy žiakov s rodinami a ako riešenie prekonávania sezónnych výkyvov. Prieskum realizovaný za účelom analýzy požiadaviek základných a stredných škôl v Banskobystrickom samosprávnom kraji a za účelom zistenia pozitívnych efektov pre zainteresované subjekty.