Zameranie na zákazníka v cestovnom ruchu - Gúčik, Marián
Marketing vzťahov so zákazníkom. Základný princíp vzťahového marketingu. Interný marketing v podniku. Interaktívny marketing - priama komunikácia zamestnancov so zákazníkom v procese poskytovania služby. Externý marketing. Hodnota pre zákazníka. Propagovanie hodnoty. Hodnota zákazníka. Klasifikácia zákazníkov podľa frekvencie nákupu a ich ziskovosti pre podnik.