Problémy v štruktúre dopytu po cestovnom ruchu na Slovensku - Malachovský, Andrej
Problémy dopytu z pohľadu teórie cestovného ruchu. Nedostatočné využívanie potenciálu a možností cestovného ruchu v SR. Počet prenocovaní z kľúčových trhov na Slovensku v rokoch 1988-2015. Počet prenocovaní v SR podľa krajov. Počet prenocovaní zahraničných hostí a domácich hostí v SR podľa krajov.