Rizikové přepravy - Novotný, Radek
Problematika odcudzenia nákladu falošnými prepravcami v Českej republike. Presunutie pôsobiska podvodných prepravcov do iných štátov. Potreba bezpečnostných opatrení pri nakladaní tovaru. Dôvody nárastu podvodných prepráv. Špedičné databanky. Fantómoví špeditéri. Prípad Marylin. Počet prípadov fantómových dopravcov v riešení polície ČR (2014-2016).