Interpretativizmus a literárna veda - Jančovič, Ivan
Súvislosti a odlišnosti medzi interpretativizmom ako metódou spoločenských vied a literárnovednou interpretáciou. Podstata interpretativistického programu v sociálnom poznaní a niektoré špecifiká literárnej interpretácie.