Zamestnanec vo vnútornej výpovedi - čo teraz? - Kazičková, Martina
Problematika problému, ktorý aktuálne získava na význame. Ako a kde sa prejavuje vnútorná výpoveď zamestnanca. Proces človeka, ktorý odvádza len minimálny výkon a nezaujíma sa o potreby organizácie. Príčiny, riešenia a prevencia proti vnútornej výpovedi.