Vývoj vo vertikále výroby potravín v SR v kontexte EÚ - Szabo, Ľuboslav
Analýza a hodnotenie vývoja odvetví potravinového hospodárstva vybranými autormi. Pozície slovenského poľnohospodárstva a potravinárstva v EÚ. Vývoj podielu poľnohospodárstva SR na tvorbe HDP a na zamestnanosti (2004-2013). Podiel poľnohospodárstva v pridanej hodnote na HDP vybraných krajín EÚ (2010-2013). Indexy vývoja hodnoty poľnohospodárskej produkcie vybraných krajín EÚ. Indexy vývoja obratu vo výrobe potravín a nápojov v EÚ. Vývoj slovenského poľnohospodárstva a potravinárstva (2008-2013). Vývoj hrubej poľnohospodárskej produkcie a jej zložiek. Vývoj počtu pracovníkov v poľnohospodárstve a potravinárstve.