Podnikateľské inkubátory ako nástroj podpory MSP - Šrenkel, Ľudovít
Prínosy inkubátorov. Hlavné ciele inkubátorov - rozvoj inovácií, rast konkurencieschopnosti, znižovanie nezamestnanosti prostredníctvom tvorby nových podnikov, zvyšovania miery prežitia firiem, pomoc pri komercializácii univerzitného výskumu. Hlavné výhody inkubátorov. Druhy inkubátorov a ich charakteristika. Klienti inkubátorov.