Podnikanie spotrebných družstiev a nové trendy v družstevnom obchode na Slovensku - Šúbertová, Elena
Z histórie vývoja spotrebných družstiev na Slovensku. Spotrebné družstevníctvo na Slovensku pred vstupom do Európskej únie. Porovnanie maloobchodného obratu spotrebných družstiev na Slovensku v rokoch 1991, 1995, 2000, 2003. Spotrebné družstevníctvo na Slovensku po vstupe do Európskej únie. Nové trendy v družstevnom obchode na Slovensku. COOP Jednota Slovensko - najväčší predajca potravín.