Kompetenčné modely a trendy ich využívania - Viskupičová, Jana
Typológia kompetenčných modelov. Model ústredných kompetencií. Špecifický kompetenčný model. Generický kompetenčný model. Výhody a nevýhody kompetenčného modelu. Prístupy k tvorbe kompetenčných modelov. Využitie kompetenčných modelov. Výzvy s využitím kompetenčných modelov.