<The> Current future challenges for the OSCE mission to Moldova - Goda, Samuel
Aktivity zamerané na urovnanie konfliktu v Podnestersku a bezpečnosť Moldavska všeobecne. Proces urovnania konfliktu a predchádzanie konfliktom. Ďalší postup (OSCE) Organization for security and cooperation in Europe.