Ekonomický rast a jeho problémy - Vlachynský, Karol
Rastúce problémy HDP vyvolávajúce postupné oslabovanie jeho spoľahlivosti merať úroveň prosperity. Zmena trajektórie vývoja spoločnosti od zdrojovo náročnej maximalizácie ekonomického rastu k politike udržateľného rozvoja.