Ekonómia dlhu – pomôžu reputácii podniku regulačné zásahy štátu? - Markovič, Peter, 1974-
Ekonomický rast a miera zadlženosti. Ukazovatele, ktorými prebieha meranie zadlženosti v podnikovej praxi. Čo sa deje na strane ponuky a dopytu. Národné a nadnárodné politické tlaky a zásahy štátu do trhového mechanizmu.