Zákon o spotrebiteľských úveroch a jeho aplikačná prax v oblasti postupovania pohľadávok zo spotrebiteľských úverov - Buznová, Mariana
Spotrebiteľské úvery z pohľadu zákona č. 129/2010 Z.z. Vymáhanie pohľadávok ako súčasť poskytovania úverov. Aktuálne zmeny pripravované v oblasti spotrebiteľských úverov.