Ohodnocovanie podnikov v zahraničí - Polednáková, Anna, 1957-
Spájanie spoločností do väčších a konkurencieschopnejších celkov je reakciou podnikateľských subjektov na meniace sa trhové prostredie. Nástroje, ktoré môžu podniky využiť na dosiahnutie svojich cieľov. Cezhraničné fúzie a akvizície. Kombinácia prvkov stratégie riadenia a financovania.