Vplyv menových politík centrálnych bánk na finančné trhy a ceny aktív - Bikár, Miloš, 1973-
Vývoj svetovej ekonomiky a dianie na finančných trhoch ako aj volatilita menovej politiky centrálnych bánk. Vplyv monetárnej politiky bánk na vývoj finančných trhov a správanie menažérov.